Bursa Cast Ajansları

Marmara bölgesinde turizm sektörüyle ve tarihi dokularıyla yerli yabancı turist akınına uğrayan Bursa şehri aynı zamanda da üniversite kentidir.

Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesinin Bursa ilinde bulunması ve ilin maddi yükünü çeken öncü sebeplerin başında gelmesiyle birlikte ilde kültür sanat etkinliklerinin artması, sanayi sektörünün büyümesi  ve öğrencilerin sanata ve oyunculuk üzerine duyulan insan kaynağına bir katılım sağlaması ile birlikte şehirde Bursa cast ajansları ile birlikte ortak çalışmalar da bulunan Bursa reklam ajansları çok sayıda insana hizmet vermek amacıyla kurulmuş ve sayılarını da sürekli arttırmaktadırlar.

Bursa Uludağ Üniversitesinde bulunan Devlet Konservatuvar bölümleri ile yetenekli gençlerin ili tercih etme sebeplerinden biri olurken konservatuvardaki bölümlerden mezun olan öğrenciler kendilerini eğitimli bir şekilde sahnelere hazırlamakta ve yapım şirketleri ve senaristler de ilgili bölümlerden mezun olan öğrencileri yakın takibe almaktadırlar.

Ülkemizde kış dönemi ile yaz sezonlarında sayısız dizi ve sinemanın izleyiciyle buluşması ve yeni yüzlerin ekranlarda boy göstermesi ile cazip bir meslek haline gelmiş olan modellik ve oyunculuk Bursa’daki üniversitelerde 100 bine yakın öğrenci kesiminin de Bursa’da bulunan cast ajanslara başvuru yaptığı gözlemlenmektedir. Bursa ilinde ve çevre şehirlerde kendine güveni olan yetenek sahibi her genç Bursa cast ajans başvuru formunu doldurup kaydını yapabilirken fiziğine güvenen bay ve bayanlarda Bursa modellik başvurusu formlarını bizzat elden ajanslara bırakabilmekte yada 7-24 hizmet veren web siteleri üzerinden online şekilde de kayıtlarını gerçekleştirebilmektedirler. Şehir içerisinde bulunan Bursa reklam ajansları da müşterilerine profesyonel fotoğraf çekimleri, tasarım hizmetleri, katalog çekimleri, stand personeli,  açılış, tanıtım, expozisyon ve hostes elemanı temininde de hizmet verebilirken şehirdeki Bursa cast ajansları da gerekli nitelikte çalışan arayan şirketlere manken, model, dansçı, fotomodel, hostes, oyuncu gibi özelliklerdeki isimleri bilgi bankasında bulundurabilirken müşteri memnuniyeti ile kalite ve disiplini ön palanda tutarak çalışmalar yapmaktadırlar.

Bursa ilindeki tüm cast ajansları ve reklam ajansları oluşturdukları veri tabanı ile dizi, sinema ve reklam projeleri için en uygun yüze en çabuk şekilde ulaşılmasını sağlarken, cast ajanslarına üye olarak projelerde yer alma fırsatı yakalanabilmektedir. Bu şekilde yapımcı ve yönetmenlerin dikkati daha erken çekilebilmektedir. Bu sebepten Bursa ilinde kendini sektör içerisinde görmek isteyenlerin en uygun cast ajansına başvurarak üyelik tanımlaması yapması gerekmektedir.