Telekomünikasyon Reklamlarının Cast Ajansları İle İlişkisi

Cast ajansları, oyunculuk, figüranlık ya da modellik yapmak isteyen adaylara yol gösteren ve onları yeni yüz arayışı içinde olan prodüksiyon şirketleriyle buluşturan firmalardır diyebiliriz. Bu firmalar, gerek dizi ve film oyunculuğu, gerek reklam oyunculuğu, gerekse modellik ve figüranlık için insanları yönlendiren en doğru alternatiftir. Çok sayıda insan, hem kendine gelir sağlamak için hem de ünlü olmak için bu firmalara başvuruda bulunmaktadırlar.

Cast ajanslarının insanları yönlendirdiği sektörlerden biri de reklamlardır. Reklamlardaki oyuncu ihtiyaçlarını karşılamak isteyen prodüksiyon şirketleri de cast ajanslarıyla iletişime geçerek, kendilerine yeni yüzler seçerler. Reklamlarda sıklıkla görmüş olduğumuz reklamlardan birisi de telekomünikasyon reklamlarıdır. Bu reklamlarda her zaman yeni yüzler görmekteyiz. Bu yüzler arasında bazen çocuk oyuncularla da karşı karşıya kalabilmekteyiz. Bu oyuncuların tümü cast ajanslarına oyunculuk başvurusunda bulunan adaylar arasından seçilmektedir. Telekomünikasyon reklamlarında yer almak istersiniz, bir cast ajansına başvuru yapmak ilk aşama için yeterli olacaktır. Fakat her başvuru yapan aday telekomünikasyon reklamlarında ve diğer reklamlarda rol alamaz. Yetkili kişilerin başvurunuzu kabul edip, fotoğraflarınızın katalogda yayınlanması ve aranan kriterlere uygun bulunmanız sonucunda bu reklamlarda oynama şansı elde edebilirsiniz. Cast ajansları insanları oturdukları yerden ünlü yapmak için büyük bir şanstır. Bu şansı nasıl değerlendireceğiniz tamamen size kalmış. Bu şansı güzel bir şekilde değerlendirerek oyunculuk ya da modellik yapabilirsiniz. Ayrıca kendinizi geliştirerek tanınan, ünlü bir oyuncu haline de gelebilirsiniz.  İçinizde oyuncu olma hevesi varsa ve sizde bu sektörde yer almak istiyorsanız, yapacağınız ilk şey bir cast ajansı başvurusu gerçekleştirmek olacaktır. Eğer kendinizi reklam ve dizilerde oyunculuk yapmaya hazır hissetmiyorsanız, dizi, film ve reklamlarda ufak çaplı figüranlıklar yaparak kendinize küçük bir başlangıç yapabilirsiniz.

Reklam oyunculuğu yapmak için dikkat edeceğiniz en önemli şey, seçtiğiniz cast ajansı olacaktır. Cast ajansının güvenilirliği her şeyden önemlidir. Çünkü doğru ve güvenilir cast ajanslarıyla çalışmanız her zaman size bir kazanım sağlayacaktır. Güven duymadığınız cast ajanslarıyla çalışmak, oyunculuk hayatınızın başlamadan bitmesine sebep olacaktır.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: