Baba Candır Dizisi Neden Final Yapıyor

TRT1 ekranlarının komedi dizisi olan Baba Candır dizisi izleyicileri ile vedalaşıyor. Ekranların aile ve mahalle konusunu ele alarak en içten bir komedi dizisi olan Baba Candır artık aramızda bulunmayacaktır. Dizinin final yapacağı ise yapımcılar tarafından açıklanmış bulunmaktadır. Baba Candır dizisi 66. bölümden sonra ekranlardan ayrılacaktır.

Trt1 ekranlarında yer alan Baba Candır dizisi ise bir adamın eşini kaybetmekten sonra 3 çocuğuna babalık görevinin yanın da artık annelik görevi de yapmak zorunda kalmıştır. Bu aşamadan sonra ise de tek başına hayat ile mücadele eden Salih artık hayata iki elle değil de dört elle sarılmak zorunda kalmıştır. Yaşamını ise çocukları ve kardeşleriyle destek içerisinde geçirmek zorunda kalmış durumdadır. Baba Candır dizisinin aile bireyleri arasına ise bir kişi daha eklenecektir. Bu kız Ürgüp’ten gelecek olan Ceylan İsminde bir kızdır. Salih’in çocuklarının ismi ise, Egemen, Ece ve Emrecan’dır. Ceylan ise 11 yaşındaki küçük bir çocuğu boğulmak üzereyken kurtarır ve 11 yaşındaki bu çocuk Ceylan’a bir söz verir 11 sene sonra Ceylan ile evleneceğine dair söz verir ve bir yerde buluşacaklarına dair bir konuşmada bulunur. Ceylan ise yeni geldiği ailenin çocuğu olan Emrecan2 ı o çocuğa benzetir ve onun olduğunu düşünür. Emrecan ise Ceylan’ın evleneceği çocuk değildir. Ceylan’ın evleneceği çok ise Emrecan’ın arkadaşı olan Rüzgâr ismindeki bir gençtir. Ceylan’ın ise Rüzgârı Emrecan olarak bilmesi tamamen Rüzgârın hatasıdır. Çünkü Rüzgâr kendisini Ceylan’a Emrecan diye tanıtmış olmasıdır. Bu yüzden olaylar karmaşık bir hal alıp içinden çıkılmaz gönül işleri olarak yer alacaktır.

Bu sırada ise Emrecan Ceylana deli gibi âşık olacaktır ve 11 sene öne verilmiş olan evlenme teklifi sözünü yerine getirecektir. Bu ailenin diğer oğlu olan Egemen ise okuyup doktor olmuştur. Egemen de bir gönül işine el atmış durumundadır. Çalıştığı hastanenin kızı olan Aslı ile dünya evine girerler. Ece ise iyi bir şirkette yönetici asistanlığı yapmaktadır. Ece de şirket sahibinin oğlu ile bir gönül ilişkisi yaşayacaktır.


Yayımlandı

kategorisi

, ,

yazarı: