2017 Güzellik Yarışması Katılım Şartları

Güzellik yarışması, günümüzde birçok genç bayanın hayali süslemektedir. 2017 güzellik yarışması için bazı ön kriterler bulunmaktadır. Bu kriterler, isminden de anlaşılacağı gibi adayın öncelikle dış görünüşü ön plana alınmaktadır. Adayın fiziki yapısı belirlenen kriterlere uygun olmalıdır. Güzellik yarışması adayının yüzünün sempatik, çekici, sevimli pürüzsüz ve bakımlı olması gerekir. 2017 güzellik yarışmasına katılacak olan bayanların öncelikli aday şartları tanıtılmalıdır.

Güzellik yarışması başvurusu için yaş sınırı 16 ile 25 yaş arasından bulunması gerekmektedir. 18 yaşını doldurmamış güzellik yarışması adaylarının noter onaylı muvafakat belgesi almaları gerekmektedir. Güzellik yarışması başvurusunu herkes kendi adına yapmak zorundadır. Başka bir yarışmacı adına başvuru yapılamaz. Güzellik yarışmalarına başvuru yapan adayların bilgileri tam ve doğru bir şekilde başvuru formunu oldurmuş olmalıdır ki aksi takdir de iptal edilebilir. Güzellik yarışmaları güzellik adaylarını başvuru için ön şart olarak cast ajanslarına başvuru yaparlar.

Güzellik yarışmaları, güzellik yarışması adaylarını cast ajanslarının seçmiş oldukları kişilerden şeçmektedir. Cast ajansları da güzellik yarışması adayları için bazı kriterlere dikkat ederler. Bu kriterler, öncelik ile cast ajanslarına başvuru yapmak isteyen adayın bu alan da gerçekten istekli ve kendine güveni olmalıdır. Güzellik yarışması adayının ise belirli bir eğitim almış podyumda duruş yürüyüş ve dönüş hareketlerini yapabilmesi gerekmektedir. Cast ajanslarına başvuru yapacak adylar genelikle web sitesinden cast ajanslarının yayınlamış oldukları başvuru formunun gerekli kısımlarını doldurarak gerekli yerlerini doldurma aşamasından sonra cast ajanslarının firma sayfalarında yayınlamaları için de boydan birkaç adet bikinili fotoğraf çekmeleri gerekmektedir. Bu fotoğrafların güncel ve profesyonel çekilmiş olması çok önemlidir. Bazı cast ajansları fotoğrafları kendileri çekerken bazı cast ajans firmaları ise dışarıdan gelen fotoğrafları kabul etmektedirler. Çekmiş ve ya çektirmiş olduğunuzu fotoğraflar profesyonel ve güzel olmalıdır çünkü bu fotoğraflar sizin geleceğinizi belirleyebilir. Sizin başvuru formuna eklemiş olduğunuz fotoğrafları ise cast ajansları kendi bünyelerinde yayınlayarak sizin firmalara karşı reklamınızı yapmaktadırlar. Güzellik yarışması firmaları ise cast ajanslarının sayfalarından belirli kriterlere uyan adayları seçip cast ajansları ile görüşür ve cast ajansları sizi iş için ilgili firmaya yönlendirir.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: